Produkcja własna Piekarnia
Piekarnia „Społem” PSS w Pabianicach jest największym producentem tradycyjnego pieczywa w regionie. Receptury według których wypiekamy nasze pieczywo są starannie opracowane, mają długą tradycję i od lat nie są zmieniane. Produkcja opiera się na naturalnych kwasach (bez polepszaczy).
Oferujemy szeroki asortyment tradycyjnego pieczywa mieszanego, pszennego i gatunkowego wzbogaconego naturalnymi nasionami soi, słonecznika, lnu, sezamu, kminku, maku i dyni.
Produkujemy również pieczywo półcukiernicze i wyroby ciastkarskie o niepowtarzalnym smaku na bazie domowych receptur bez dodatku polepszaczy i konserwantów.
Nasze pieczywo i wyroby ciastkarskie wyróżnia wspaniały smak, zapach, wysoka jakość oraz atrakcyjna cena.
Wysoki standard jakości produkcji oferowanych wyrobów uzyskujemy dzięki wprowadzonemu systemowi bezpieczeństwa żywności HACCP.
Wszystkie wyroby można nabyć w naszych placówkach handlowych. Realizujemy również indywidualne zamówienia.
Zamówienia przyjmujemy pod nr tel. 42 215 37 09
PIECZYWO GATUNKOWE | PIECZYWO PSZENNE | PIECZYWO MIESZANE | PIECZYWO PÓŁCUKIERNICZE | WYROBY CIASTKARSKIE |
Chleb żytni staropolski | Pieczywo tostowe | Chleb miejski (krojony/okrągły/ z makiem/ z mąką) | Chała z kruszonką | Sernik krakowski |
Chleb staropolski | Bułka pabianka | Chleb kanapkowy z makiem | Rogal słodki | Sernik domowy |
Chleb graham | Angielka | Chleb popularny z makiem/ z sezamem | Łamanka z kruszonką | Szarlotka |
Chleb razowy | Bułka grahamka | Bochen chłopski | Bułka słodka z serem | Makowiec |
Chleb słonecznikowy | Bułka poznańska | Chleb "Pane Luciane" | Bułka słodka z budyniem | Extra babka |
Chleb mieszany Piegus | Bułka z serem żółtym | Chhleb miejski Sezamek | Bułka słodka z makiem | Extra babka z polewą czekoladową |
Chleb razowy wieloziarnisty | Bułka żytnia ze słonecznikiem | Chleb ProBody | Bułka słodka z marmoladą | Babka cytrynowa |
Chleb razowy ze słonecznikiem i sezamem | Bułka szefa | Chleb Chia | Bułka słodka z kremem | Babka Panettone |
Chleb sojowy ze słonecznikiem | Bułka ciabatta | Chleb pasterski | Bułka słodka z wiśnią | Ciasto jogurtowe z serem; owocami |
Chleb żytni jasny | Bułka włoska | Chleb książęcy | Bułka słodka z jagodą | Keks |
POZOSTAŁE | Bułka wieloziarnista | Chleb na mleku kozim | Bułka słodka z truskawką | Piernik |
Bułka z dynią | Bułka słodka z rabarbarem | Ciasto „Makówka” | ||
Drożdże paczkowane | Rogale wyborowe | Bułka słodka ze śliwką | Ciasto drożdżowe | |
Bułka tarta paczkowana i luzem | Paluch z serem żółtym; z sezamem | Grzebień z jabłkiem | Perły twarogowe | |
Żurek luzem | Bagietka | Grzebień serem | Pączki z marmoladą | |
Półbagietka z oliwą | Pączki z nadzieniem (toffi, jabłko, adwokat) | |||
Paluch z serem żółtym; z sezamem | Pączki wiedeńskie | |||
Paluch ze szpinakiem | ||||
Pizzerinka |